Onze zalen

Dorpshuis de Stadsweide beschikt over verschillende ruimten en zalen. Deze worden verhuurd voor verschillende doeleinden. Wil je een ruimte reserveren of benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zaal De Stadskelder
De Stadskelder is een ruim opgezette zaal en biedt plaats voor ongeveer 80 personen. Er staan ook twee biljarttafels in.
Als deze ruimte gebruikt wordt als vergaderruimte biedt deze ruimte plaats voor ongeveer 50 personen.

Zaal De Pompweie
De Pompweie is een ruimte geschikt voor maximaal 60 personen.
Als deze ruimte gebruikt wordt als vergaderruimte biedt deze ruimte plaats voor ongeveer 30 personen.

De Stadskelder er De Pompweie worden gescheiden door middel van een schuifwand. Door de schuifwand open te zetten ontstaat er een grote ruimte wat – in theateropstelling – plaats biedt voor ongeveer 180 personen.

Podium
Het podium is in eerste instantie te gebruiken als podium voor presentaties, voorstellingen en optredens. De Pompweie is het voorste gedeelte van de zaal, en De Stadskelder is het achterste gedeelte. Deze twee zalen bieden dan ruimte voor de bezoekers en publiek.
Het podium is ook te gebruiken als aparte ruimte. Een schuifwand zorgt ervoor dat de ruimte is afgesloten van de andere zalen. Deze ruimte is geschikt voor ongeveer 30 personen.

Foyer
De Foyer is de ruimte bij de bar. Dit is de ontmoetingsplek voor en na activiteiten en evenementen, maar de ruimte is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld een inloopavond of een feestje. Er staat hier ook een biljart.

Gymzaal
De gymzaal beschikt over verschillende toestellen en materialen. Er zijn twee ruime kleedkamers met douches en een aparte kleedkamer voor leiding/scheidsrechter.